toro kompensimi, kafshet shtepi, legalizimet by Gazeta

toro kompensimi, kafshet shtepi, legalizimet. 04 « SOCIALE. E martë 28 maj 2013 • VOTA PËR PD ËSHTË ZGJIDHJA PËR SHQIPËRINË QË JU MERITONI shoqata''albanËt'' j81817006p intesa sanpaolo bank albania k62426501q crna-gora l21409012d bianca maria l21331007f roteor l41726002a besa agro invest k96715702b ergysa gjurra k11507003s dajti park 2007 k84624001l e security k22924201w hysa k82112001b tre+d l56810202p vjonline l42706201v abatex k81916003n o.m.a officina metalmeccanica angelucci k83729602m. fideri sh.p.k j89528108h klajdi/v Veçanërisht trajtohet Shoqata e Trajnerëve, kampet e grupmoshave të reja, hendbolli në rërë dhe Laureatët e viteve 1992-2013. Pjesa V paraqet radhitjen tabelore të skuadrave kosovare Comments . Transcription . Nipt Emri I Subjektit të votuar. Ata janë ngritur në këmbë për ta vulosur për- fundimisht rrugën se kah do të niset megashteti botëror, pas 4 nëntorit. Janë ngritur në këmbë edhe për t’i treguar botës se edhe më tutje ekziston vetëm një adresë që vendos tren- det dhe modelet për zgjedhje dhe për zgjidhje dhe për demokraci. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

[index] [16894] [23200] [12175] [15304] [7355] [8346] [14467] [14847] [20810] [23312]

#